Тъй като те се основават на модела, много момичета губят повече от достатъчно тегло. Сега стана по-лесно да отслабнете, тъй като на пазара се появи мощна и естествена мазнина. Името му е “Choco Lite” . Внимание: лекарите задействат алармата!

http://lifes-story.org/chocolite-anorexia/images/anorexia.jpg

Тъй като новата мазнина горелка “Choco Lite” е на пазара, има все повече и повече случаи на много бърза загуба на тегло. За да се отървете от допълнителните килограми възможно най-бързо, много хора драстично превишават максималната доза. Това е така, защото преди това са консумирали по-малко ефективни продукти, като например годжи плодове или хранителни добавки, чиито ефекти стават очевидни само при използването на големи количества от тях. Сега правят същата грешка с Choco Lite. Тази мазнина е истински убиец за мастните клетки и затова трябва да следвате инструкциите за употреба. Защото хората губят контрол бързо, защото са толкова развълнувани от загуба на тегло след една седмица.

Всички, които следват диетата с Choco Lite, са съобщили, че са загубили много тегло, до 5 кг за две седмици . Някои загубиха до 24 кг за един месец ! Вълнението скоро бе заменено от страх. Губещите загубиха контрол над хранителните си навици. Дори ако консумират храни с високо съдържание на калории, те не могат да си възвърнат нито един грам. Дори след възобновяване на нормалната си диета, жените продължават да губят тегло вместо да наддават на тегло.

http://lifes-story.org/chocolite-anorexia/images/bg-66.png

Когато бяха интервюирани хиляди хора, които прекалено бързо загубиха теглото си с Choco Lite , стана ясно, че те не са имали никакви необичайни симптоми, като безсъние, гадене или слабост след приемането им.

http://lifes-story.org/chocolite-anorexia/images/green-coffee.jpg

Според независим лабораторен доклад:

Choco Lite води до изключителна загуба на тегло иускорява метаболизма ви! Ето защо всички жени в света се покланят на тези големи предимства на choco lite и в крайна сметка се предозират!

Защо Choco Lite ни кара да отслабваме?

1. Неговите уникални съставки ускоряват метаболизма на човека и следователно има значително по-малко мастни клетки в тялото. В резултат на това мазнините изгарят от храната успешно , без това да изисква физическо усилие. Адекватното предлагане е гарантирано.

2. Choco Lite съдържа зелено кафе и е направено от бета-ситостерол, вещество, което кара черния дроб да изгори целия лош холестерол, който причинява затлъстяване.