Der er flere maki sushi ifølge tykkelsen af ​​rullen. Hosomaki er den mest almindelige og er lavet af tynde ruller. Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, med små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af de mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. Delaware fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, føpage1=46 de serveres. Guys i store festivaler serveres bedroom i helt uudviklede ruller.
Image result for Maki Sushi
Dernæe er der også uramaki, hvor grown ligger uden for rullen. Og temaki er en kegleformet sushi risrulle. Nåpage1=46 du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først under 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nåpage1=46 delaware forbruges. Ved at lave durante maki sushi skal man have durante skarp kniv og bambusmåtte. Durante ris komfur er valgfri. Det gøpage1=46 det clean lettere at lave mad. Der er durante speciel sushi kniv med kun durante skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, når du kan købe en, i stedet for at bruge en almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det med opvarmet sodium og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er den egnede type ris, der spredes på nori. Lægary bambusmåtte og lægary plastfolie på toppen. Lægary nori ud, med bedroom skinnende part vendt nedad. Lidt vån dine hænder og tag en håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad en margin på halv tomme på alle sider af nori. Sæt de øvrige ingredienser i midten.

Dernæe maintain de to ender af bambusmåtte og rul det væe fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nåkiminas du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at bedroom rullede crazy ikke gådhge i stykker. Placer bedroom rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres mediterranean sojasausdyp på siden.

Bedroom mest almindelige form sushi er Maki sushi. People nyder det hele verden rundt. Det kan laves med et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og en lord sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. Folk, der ønsker at prøve rå fisk for første group, kan overvinde deres tøven ved at spise Maki Sushi, som bedrager en person til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er durante af ​​de mest elskede sushi over hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skåm på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til durante global landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er en ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nåpage1=46 de rulles, producerer Maki sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høt kvalitet bør bruges til at lave den bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gøpage1=46 ikke god sushi, og du kan ende med at spilde din tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter.

Du bør også være dygtig nok til at lave sushi. Selvom det ser allow ud at lave, men du skal øve dig til perfektion. Du kan forvente, at eat første forsøh kun vil få get ume sushi. Du bøkiminas også prøve at lave bedroom bedste ris, da det er nøglebestanddelen. Derudover bøkiminas du forsøge at præsentere det på durante god måp, når du serverer det.